Skolans servicefunktioner finns samlade centralt i Ljushallen

Expeditionen, som är själva spindeln i nätet när det gäller administration & information, finns vår skolsekreterare Lovisa som fungerar som stöd för elever, vårdnadshavare och personal i allehanda ärenden.  Hit vänder man sig om man till exempel önskar söka till vår skola. Lovisa är även skolans modersmålsansvarige. På Expeditionen finner du även vår Intendent Eva.

Vaktmästeriet, som ligger vägg i vägg med Expeditionen, finns Yohannes & Glenn, som ser till att allt fungerar som det ska i huset. På Vaktmästeriet har även vår IT-ansvarige/IT-pedagog Anna sin arbetsplats.

Ljushallen hyser även uppehållsrum för eleverna under rasterna. Här kan elever spela pingis, sitta i lugn och ro och läsa tidningar & tidskrifter, spela schack eller andra spel - eller helt enkelt 'bara' samtala med varandra. Verksamheten sköts av Vidar.

Vårt fina bibliotek, som sköts av Sofia, har öppet större delen av dagen måndag till och med fredag.

Och så har vi förstås Skolrestaurangen - mer information om skolmat etcetera finner du här.

Varmt välkommen!