Fältgruppen i Bromma

Vi finns till för ungdomar mellan 12–18 år som bor, går i skolan, eller vistas i Bromma, samt deras föräldrar. Med föräldrar menar vi exempelvis bonusföräldrar, familjehemsföräldrar, släkt, biologiska föräldrar eller annan vuxen som har ansvaret för ungdomen.

Vårt mål är att ungdomar ska ha det så bra som möjligt utifrån sina förutsättningar. Vi träffar ungdomar på skolor, fritidsgårdar och offentliga platser i Bromma. Vi arbetar dagtid och kvällstid. Vi vet även var du kan få annat stöd om du behöver.

När du inte vet vem du ska kontakta, kontakta oss! Du kan vara anonym. Vi har ett gemensamt telefonnummer som du når oss på när vi är i tjänst. Kontakta oss på telefon 076-120 61 90. Skolans kontaktperson: Anna Bäck 0761-20 61 93

Hemsida: http://www.stockholm.se/Fristaende-webbplatser/Stadsdelssajter/Bromma/Faltarna-i-Bromma/

-----------------------

Föräldracafé varje måndag på Tunnlandsvägen 91b vid Brommaplan, varje måndag klockan 18–20. Ingen föranmälan krävs. Vi bjuder på fika!

-----------------------