Skolans servicefunktioner finns samlade centralt i Ljushallen - här finns:

Expeditionen som är kärnan i spindelnätet när det gäller administration & information. På Expeditionen finns vår skolassistent Anneli som fungerar som stöd för elever, vårdnadshavare och personal i allehanda ärenden.  Hit vänder man sig om man t.ex önskar söka till vår skola. Anneli är även skolans modersmålsansvarige. På Expeditionen finner du även vår Intendent Eva.

Vaktmästeriet, som ligger vägg i vägg med Expeditionen, finns Yohannes & Glenn, som ser till att allt fungerar som det ska i huset. På Vaktmästeriet har även vår IT-tekniker/IT-pedagog David sin arbetsplats.

Ljushallen hyser även uppehållsrum för eleverna under rasterna. Här kan elever spela pingis, sitta i lugn & ro och läsa tidningar & tidskrifter, spela schack eller andra spel - eller helt enkelt 'bara' samtala med varandra. Verksamheten sköts av Vidar.

Vårt fina bibliotek, som sköts av Sofia, har öppet större av dagen måndag - torsdag.

Och så har vi förstås Skolrestaurangen - mer information som gäller skolmaten finns under rubriken Skolrestaurang till höger.

Varmt välkommen!